Forumul regional InvestNV, 30 mai 2017 – Prezentări și fotografii

Forumul regional ”InvestNV – Proiecte și parteneriate pentru Regiunea de Nord Vest” a reunit la Baia Mare, pe 30 mai, aproape 70 de participanți din cele 6 județe ale Regiunii NV: Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj. Ne-am bucurat să avem ca oaspeți și reprezentanți ai comunității românești din Slatina-Solotvino, Ucraina.

GALERIA FOTO

În deschiderea evenimentului, după cuvintele de bun venit rostite de reprezentanți ai autorităților locale, a fost prezentat Proiect InvestNV și în continuare, specialiști de la nivel național și regional au abordat în plen, teme de interes: finanțări europene și guvernamentale pentru sectorul public și privat, precum și soluții de sprijin pentru IMM-uri.

Partea a doua a forumului s-a derulat pe 2 secțiuni destinate prezentărilor de proiecte din Regiunea NV. În Secțiunea Dezvoltare Locală, au fost prezentate 7 proiecte derulate de autorități publice, iar în Secțiunea Dezvoltare afaceri au fost prezentate 7 proiecte derulate de IMM-uri și ONG-uri din Regiunea NV.

În cadrul Forumului regional InvestNV, a fost organizată Expoziția cu fotografiile care ilustrează cele 51 de proiecte înscrise în Concursul foto ”InvestNV – proiecte europene din Regiunea NV”, iar participanții au votat proiectele preferate. Premierea Concursului va avea loc în cadrul Dezbaterii ce va avea loc pe 15 iunie, la Hotel Mara Baia Mare.

Prezentările susținute în PLEN:

Prezentările din Secțiunea DEZVOLTARE LOCALĂ:

Prezentările din Secțiunea DEZVOLTARE AFACERI:

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol