Eveniment de informare

Având în vedere lansarea celui de al treilea apel pentru propuneri de proiecte în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră Ungaria – Slovacia – România – Ucraina 2014 – 2020, se va organiza în Baia Mare (la sediul Consiliului Județean Maramureș, sala Maramureșul) un eveniment de informare, marți 26 noiembrie, începând cu ora 13:00.
Evenimentul de informare este organizat de către Secretariatul Programului, în colaborare cu Autoritatea Națională din România (Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației) și Consiliul Județean Maramureș, venind în sprijinul potențialilor beneficiari români din județele Satu Mare și Maramureș.
Vor fi prezentate prioritățile ultimului apel de propuneri de proiecte, care are ca termen data de 13 februarie 2020, se vor trece în revistă Ghidul aplicantului, criteriile de eligibilitate și selecție și modul de completare a formularului Cererii de finanțare.
Pentru o mai bună desfășurare a evenimentului sunteți invitați să vă înscrieți ca participanți la următoarea adresa de email: roxana.damian@szpi.hu

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol