Vă invităm la Forumul regional ”InvestNV – Proiecte și parteneriate pentru Regiunea NV”, la Baia Mare, pe 30 mai 2017

Fundatia CDIMM Maramures va transmite invitatia de a participa la Forumul regional de Investitii ”InvestNV – Proiecte si parteneriate pentru Regiunea de NV”, ce va avea loc la Baia Mare – Hotel Mara, pe 30 mai 2017, incepand cu ora 10.30. Invitația, Formularul de participare, Programul Forumului.

Forumul se adreseaza beneficiarilor de fonduri europene din sectorul public si privat, precum si altor factori interesati in dezvoltarea locala si a afacerilor din cele 6 judete ale Regiunii NV: Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Salaj, Satu Mare si Maramures. Va invitam sa va inscrieti ca participanti si/sau cu prezentarea unui proiect cu finantare europeana.

Ne bucuram sa anuntam ca in cadrul Forumului vom avea si invitati de la nivel national și regional:
– Dragos DRUMEN, economist – Reprezentanta Comisiei Europene in Romania
;
– Attila GYORGY, secretar de stat – Ministerul Finentelor Publice;
– Cristian RAȚIU, reprezentant OTIMMC Cluj;
– Dorin PĂCURAR, reprezentant ADR NV;
– Reprezentant BERD – Soluții pentru IMM-uri.


In cadrul forumului vor fi prezentate proiecte europene de succes din Regiunea NV (finalizate sau aflate in derulare) cu care ne mandrim si care contribuie la dezvoltarea comunitatii si la crearea de locuri de munca.
Preconizam ca in fiecare din cele 2 sectiuni ale forumului sa fie prezentate cate 6 proiecte. Pe langa prezentari, proiectele si afacerile pot fi promovate si prin materiale de informare si promovare (roll-up, pliante etc.)
– Sectiunea Dezvoltarea locala este destinata prezentarii de proiecte derulate de: Consilii Judetene, Primarii, alte Institutii publice, Societati publice si private
.
– Sectiunea Dezvoltarea afacerilor este destinata prezentarii de proiecte derulate de: societati comerciale, intreprinzatori, structuri de sprijin afaceri (Camere de Comert, ONG etc.)
.

In cadrul Forumului vom organiza si Expozitia cu fotografiile inscrise in Concursul ”InvestNV – Proiecte europene in Regiunea de NV”, iar participantii la forum vor putea vota proiectele si fotografiile preferate.
Albumele foto:
– Dezvoltare locala: https://www.facebook.com/pg/EuropeDirectMaramures/photos/?tab=album&album_id=1400970496608735

– Dezvoltare afacerilor: https://www.facebook.com/pg/EuropeDirectMaramures/photos/?tab=album&album_id=1401091666596618

Termen inscriere la Forum: luni, 22 mai 2017. Putem deconta transportul unei masini cu 4 participanti/judet.

Detalii despre Forumul regional de investitii gasiti in Invitația, Formularul de participare si Programul atasate.

Informații despre Planul de Investiții pentru Europa – PIE (#InvestEU) sunt oferite prin Proiectul InvestNV, derulat de Fundația CDIMM Maramureș prin Centrul Europe Direct Maramureș, #InvestNV:

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol