Premiul Lorenzo Natali

📣Dacă ai realizat un reportaj în domeniul dezvoltării te poți înscrie la concursul organizat de către Comisia Europeană #NataliPrize! 📸🎥🎙📺📰
Tema majoră a competiției media Lorenzo Natali este jurnalismul dedicat dezvoltării. Înscrierile de anul acesta ar trebui să se refere la problematica cooperării în dezvoltare, cum ar fi, dar fără a se limita la, tineret, egalitate de gen, sănătate, schimbări climatice, etc.
🏆🥇Celui care va avea onoarea de a ocupa locul 1, la oricare dintre cele trei categorii ale concursului, îî va reveni suma de 10.000 de euro ca premiu! Jurnaliștii care vor fi declarați câștigători vor fi premiați în cadrul Ceremoniei de Decerenare Lorenzo Natali Award Ceremony în cadrul Zilelor Europene ale Dezvoltării, din perioada 18-19 iunie din Bruxelles.
‼️⚠️Aplică până pe 14 aprilie!
Pentru mai multe detalii și legături fă click aici: http://bit.ly/NataliUE

💬Context:
Uniunea Europeană și statele membre, la un loc, asigură peste jumătate din fondurile de asistență pentru dezvoltare oficiale la nivel global, transformându-ne în cel mai important donor. Noul Consens European pentru Dezvoltare alinează UE la prioritățile și obiectivele Agendei pentru Dezvoltare Durabilă 2030 a Națiunilor Unite.

Premiul Media Lorenzo Natali a fost lansat în anul 1992 pentru a aduce recunoaștere excelenței în realizarea de reportaje legate de dezvoltare, inegalitate, drepturile omului și eradicarea sărăciei. Premiul a fost instituit de către Directoratul General pentru Cooperare Internațională și Dezvoltare al Comisiei Europene (DIGI DEVCO) și poartă numele lui Lorenzo Natali, un campion timpuriu al politicii de dezvoltare europeană.

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol