Premiile pentru comunicare cu privire la PAC

Aţi organizat o campanie sau o acţiune de comunicare în domeniul agriculturii şi al dezvoltării rurale pe care aţi dori să o prezentaţi în faţa unui public internaţional? V-ar interesa să le împărtăşiţi şi altora din experienţele dumneavoastră legate de comunicarea în domeniul PAC?

În cazul în care reprezentaţi o agenţie profesionistă de comunicare, o instituţie media cu profil generalizat sau specializat, o organizaţie neguvernamentală sau o administraţie publică, Direcția Generală Agricultură și dezvoltare rurală din cadrul Comisiei Europene vă invită să vă înscrieți. Sunt eligibile toate proiectele, finalizate sau în curs de desfăşurare, atâta timp cât etapa de implementare nu a început mai devreme de 1 ianuarie 2011.

Puteţi trimite proiectele până luni, 21 octombrie 2013, ora 12.00 CET, optând pentru una dintre cele trei categorii ale competiţiei:

  • Comunicare către părţile interesate

  • Comunicare către public

  • Comunicare inovatoare

În timpul ceremoniei de decernare a premiilor, care va avea loc la Bruxelles la 9 decembrie 2013, cei nouă finalişti (câte trei la fiecare categorie) îşi vor prezenta proiectele în faţa unui public format din specialişti în comunicare.

În cadrul aceleiaşi ceremonii se vor acorda şi două distincţii speciale – Premiul juriului şi Premiulmarelui public.

Mai multe informații: Premiile pentru comunicare cu privire la PAC

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol