Premiile MEDEA 2018 pentru inovare şi bune practici în folosirea media

Scopul premiilor MEDEA este de a încuraja inovarea şi bunele practici în folosirea media (audio, video, grafică şi animaţie) în educaţie. Premiile vor recunoaşte şi promova excelenţa în producerea şi designul pedagogic al resurselor de învăţare cu conţinut media. Începând cu 2011, Premiile MEDEA sunt sprijinite de Asociația Media&Learning.

Categoriile Premiilor MEDEA

  • Premiile MEDEA pentru media educaţionale create de utilizator
    Acest premiu acordă recunoaştere materialelor trimise de profesori, studenţi, părinţi, reprezentanţi de organizaţii sau persoane din cadrul învăţământului primar, secundar, superior, din educaţia adulţilor, educaţie vocaţională şi/sau formare.
  • Premiile MEDEA pentru media educaţionale create de profesionişti
    Premiul se va acorda conţinutului media profesionist, creat de o companie – producător multimedia profesionist, companie de difuzare media, companie de web design, departament media sau audiovizual din instituţii şi organizaţii cum ar fi universităţile, departamentele guvernamentale, companiile, instituţiile multinaţionale şi organizaţii etc.
  • Premiul special MEDEA al juriului
    Juriul poate acorda un premiu special pentru o producţie sau iniţiativă, în semn de recunoaştere a inovaţiei pedagogice excepţionale sau a design-ului tehnic.

Candidații pot înscrie până la 8 materiale sau programe multimedia.

Poate fi înscris orice material sau program multimedia care trebuie să fi fost creat după 1 ianuarie 2015 şi dedicat folosirii în educaţia formală-informală sau în formare-training. Înscrierile se fac până la 28 februarie 2018 (miezul nopţii CET).

Toți finaliștii vor fi anunțați în luna aprilie 2018 și vor fi invitați să participe la Ceremonia de decernare a premiilor din cadrul Conferinței Media & Learning, 14-15 iunie 2018, unde vor fi anunțați câștigătorii finali.

Detalii despre competiţie pe: http://www.medea-awards.com/

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol