Folosiți Drop’pin – Site-ul oportunităților pentru tinerii europeni

DroppinȘomajul în rândul tinerilor este ridicat și mulți tineri din Europa au nevoie de ajutor pentru a-și găsi un prim loc de muncă.

Site-ul Drop’pin este unul dintre mijloacele prin care tinerii pot obține acest ajutor: o platformă dedicată popularizării și valorificării oportunităților pentru tineret. El își propune să îmbunătățească șansele de angajare și competențele tinerilor și să le faciliteze trecerea de pe băncile școlii în câmpul muncii.

Site-ul reunește organizațiile private și publice care încearcă să reducă șomajul în rândul tinerilor. Drop’pin funcționează pe două niveluri: face legătura între tineri și ofertele de învățare și de formare la locul de muncă, pe de o parte, și între diferitele organizații active în domeniu, pe de altă parte. Scopul este același: mobilizarea și aplicarea tuturor ideilor și resurselor care i-ar putea ajuta pe tineri să-și găsească un loc de muncă în Europa.

Aflați în broșura publicată pe EUBookshop, cum puteți folosi Drop’pin pentru a reduce șomajul în rândul tinerilor, în calitate de tânăr, angajator sau de profesor.

Site-ul Drop’pin: https://ec.europa.eu/eures/droppin/ro

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol