Fii fotograful-invitat al noului Parlament European: a şasea temă

Parlamentul European invită toţi rezidenţii în UE, cu vârsta peste 18 ani, să participe la acest concurs de fotografie. În fiecare lună, până în septembrie, este anunțată o nouă temă legată de dezvoltare. Tema pentru această lună este “Copii şi tineret“.

Anul acesta, concursul de fotografie este inspirat de Anul european pentru dezvoltare – 2015.

Cum puteți participa

Trebuie ca până duminică, 30 august 2015, la miezul nopţii (CET), să trimiţi fotografia şi formularul de înscriere pe următoarea adresă de email: webcom-flickr@europarl.europa.eu.

Procedura

Câştigătorul lunii va fi anunţat în prima săptămână a lunii următoare, iar fotografia sa va fi utilizată pentru a ilustra un articol pe tema dedicată.

Dintre fotografiile primite, o comisie editorială va selecta cele mai bune zece fotografii, alegând și câștigătorul lunii (care va deveni și finalist pentru Premiul Juriului). Cele mai bune zece fotografii din fiecare lună sunt publicate pe platformele Parlamentului European pe Facebook și Google+, unde publicul își va putea vota fotografia favorită.

Cea mai bună fotografie pe tema „creştere durabilă şi locuri de muncă decente” (iunie), intitulată “Cadru“, aparține Natividadei Esmel Campos.

Poţi acum să verifici albumul cu cele mai bune 10 fotografii din ultimele luni şi să dai “like” pentru a vota favorita ta pe FacebookGoogle+ sau pe Flickr!

Premiile acordate

Cei doi câștigători (câştigătorul de pe platformele sociale şi câştigătorul Premiului Juriului) vor fi invitaţi la Strasbourg, în cadrul sesiunii plenare din noiembrie 2015, unde vor avea ocazia să realizeze propriul lor fotoreportaj despre eveniment.

Pagini utile:
  1. Nu există încă păreri pentru acest articol