EUROPA – Resursă pentru inovatori și întreprinzători

Evenimentul la care vă invităm este de forma unei conferințe online menite  să reunească reprezentanți ai sectorului de afaceri din jud. Maramureș și din regiunea de Nord-Vest a României, în principal IMM-uri, care au beneficiat de orice tip de finanțare prin politica de coeziune a Uniunii Europene. Conferința este concepută pentru a prezenta mărturii directe ale beneficiarilor granturilor care fie și-au început activitatea (cum ar fi Start-Up Plus și Diaspora Start-Up concepute prin Programul Operațional Capital Uman în România, Fondul Social European), fie și-au îmbunătățit activitatea prin intermediul finanțării UE (Orizont 2020 și altele).

Dorim să creăm un spațiu interactiv și neutru de discuții, care să permită schimbul liber de idei ale diferiților participanți, un dialog ce exclude limbajul excesiv tehnic și prezintă acțiuni anterioare, actuale sau de viitor.

Datele principale sunt:

  • Formatul: Conferință
  • Suport: Webinar pe platforma Zoom
  • Data evenimentului: 21.10.2020
  • Ora evenimentului: 14:00
  • Durata: 2 ore

ÎNREGISTRARE LA EVENIMENT

Puteti face inregistrarea in avans (incepand din acest moment) pentru webinar accesand link-ul:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_ik21oO8XRNiuUeeuFPLisg

Dupa inregistrare veti primi un e-mail de confirmare continand informatiile necesare pentru a participa la webinar. Va rugam sa-l folositi Miercuri, 21 Octombrie 2020.

PARTICIPARE LA EVENIMENT

Va rugam sa accesati link-ul de participare la webinar incepand cu ora 13:45, Miercuri, 21 Octombrie 2020. Veti putea viziona tot evenimentul gratuit, fara costuri de participare.

Pe parcursul evenimentului puteti transmite intrebari in scris, referitoare la materialele prezentate, accesand butonul Q&A. Moderatorul va anunta cand se va raspunde la intrebari.

La finalul evenimentului se vor putea face interventii ”cu voce/cu imagine”. Pentru a va anunta intentia veti ”ridica mana” folosing butonul in forma de palma. Microfonul il veti putea folosi dupa deblocarea facuta de moderator si confirmarea facuta de Dumneavoastra.

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol