Concurs pentru Platforma ”My House of European History” – ”Casa Istoriei Europene”

Stories Catalog view”My House of European History” – ”Casa Istoriei Europene” este un proiect de colaborare unic, inițiat de Parlamentul European, care își propune să reunească mărturii despre Europa într-o bibliotecă de amintiri creată de toți europenii care au povești pe care vor să le împărtășească. Participați la concursul lansat pe Facebook: Fii parte a poveștilor despre Europa! Câștigă o excursie la Roma.

Lansarea site-ului are loc pe 31 martie 2017 (în săptămâna în care se sărbătorește cea de-a 60-a aniversare a Tratatelor de la Roma), însă este deja posibil să vă înscrieți poveștile pe platformă și să participați la concursul lansat pe Facebook ”Fii parte a poveștilor despre Europa! Câștigă o excursie la Roma”. Pur și simplu vă conectați prin Facebook, vă înscrieți povestea pe site și apoi participați și la concursul pe Facebook. Organizatorii vor selecta trei dintre contributori care să participe la festivitățile de la Roma pentru a sărbători lansarea proiectului și a 60-a aniversare a semnării Tratatului de la Roma.

* Cum puteți lua parte la concurs *

Gândiți-vă la o poveste pe care doriți să o împărtășiți și la un obiect pentru a o ilustra. Acest lucru poate fi orice: un film cu bunicul, o fotografie a unui bilet de tren, o scrisoare de la o prietenă… Singura condiție este aceasta: povestea trebuie să aibă ceva de-a face cu Europa.

După ce ați încărcat contribuția dumneavoastră pe site-ul My House of European History, reveniți la pagina de Facebook Be part of Europe’s story! Win a trip to Rome și explicați în maxim 200 de caractere, ce înseamnă Europa pentru dumneavoastră. Fiți creativ, fiți amuzant, gândiți neconvențional. Contribuțiile nu sunt limitate la o singură persoană, dar nu puteți contribui cu aceeași poveste de două ori. O contribuție completă constă într-o poveste înscrisă pe site-ul my-european-history.ep.eu, precum și în motivația personală postată pe pagina de Facebook evenimentului, despre ce înseamnă să fii european.

Un juriu va selecta 10 dintre cele mai apreciate postări pe Facebook (adică cele care au primit cele mai multe LIKE-uri) și apoi va alege cele mai bune 3 postări dintre acestea.

* Nu uita termenele *

Din acest moment competiția este deschisă, așa încât trebuie doar să introduceți contribuția dumneavoastră pe my-european-history.ep.eu și apoi motivația dumneavoastră personală pe pagina de FB a evenimentului concursului, înainte de joi, 02 martie 2017, la ora prânzului CET.

Persoanele nominalizate vor fi anunțate luni, 06 martie 2017.
Voturile vor fi numărate la 13 martie 2017, ora 12.00 CET, așa că asigurați-vă că prietenii dau LIKE la contribuția voastră de pe pagina evenimentului!
Câștigătorii vor fi anunțați la 14 martie 2017.

* Care este miza? *

Cei trei câștigători vor fi invitați să participe la o excursie la Roma, în perioada 30-31 martie. Ei vor participa la evenimente și vor contribui la pagina de Facebook a Parlamentului European și a altor canale de social media. Membrii din echipa de social media a Parlamentului European vor fi prezenți pentru a furniza suport și informații. Transportul si cazarea vor fi aranjate și acoperite de către Parlamentul European.

* Cine poate lua parte la această competiție? *

Participanții trebuie să fie în vârstă de cel puțin 18 ani, să locuiască într-o țară a Uniunii Europene și să fie disponibili în perioada 30-31 martie, să vină la Roma. Cei zece nominalizați și, ulterior, trei câștigători vor fi anunțați pe pagina evenimentului și contactați prin mesaj pe Facebook – deci sunteți rugați să vă verificați mesajele, în zilele în cauză!

Prin participarea la acest concurs, sunteți de acord să fiți filmați sau fotografiați pentru materialul care va fi utilizat de către Parlamentul European. Trebuie să aveți drepturi de autor pentru toate materialele pe care le trimiteți. În cazul în care utilizați metode ilegale pentru a promova postarea dumneavoastră (de exemplu, cumpărarea de like-uri), contribuțiile voastre de pe Facebook vor fi anulate.

Alte detalii despre Platforma ”My House of European History” – ”Casa Istoriei Europene”: http://europedirect.cdimm.org/noutati/platforma-my-house-of-european-history-casa-istoriei-europene

Platforma ”My House of European History”: https://my-european-history.ep.eu/?locale=ro

Facebook Be part of Europe’s story! Win a trip to Rome:
https://www.facebook.com/events/1777644762562211/

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol