Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor – instrucțiuni și orientări practice actualizate

Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor și-a actualizat instrucțiunile și orientările practice legate de folosirea măștilor de protecție 😷, după cum urmează:

Utilizarea măștilor în comunitate poate fi avută în vedere, în special când ne găsim în spații aglomerate închise, cum ar fi magazinele alimentare, centrele comerciale sau atunci când folosim transportul public.

Folosirea măștilor este indicată doar ca o măsură COMPLEMENTARĂ, nu ca o metoda alternativă la distanțarea fizică, etica tusei și strănutului, igiena mâinilor și evitarea atingerii feței, ochilor, nasului.

Aveți în vedere că utilizarea adecvată a oricărui tip de mască (inclusiv cele confecționate acasă) este vitală, iar nerespectarea metodei corecte de punere și înlăturare poate crește probabilitatea de infectare cu #SARSCoV2!

Utilizarea măștilor de față de către personalul din sistemul medical trebuie să aibă prioritate față de folosirea în comunitate.

ℹ️Documentul complet legat de aceste ultime îndrumări și orientări poate fi vizualizat aici: https://bit.ly/FaceMasksCOVID19

Fii responsabil. Doar așa te poți proteja pe tine și pe ceilalți!

❗️Informați-vă doar din surse oficiale❗️

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol