28 de intervenții înscrise în Conferința ”Împreună în Europa – România, de 10 ani în UE”

Ne bucurăm că la evenimentele dedicate Zilei Europei 2017, când marcăm 10 ani de apartenență a României la Uniunea Europeană, dar și 10 ani de activitate a Centrului Europe Direct Maramureș, au răspuns invitației noastre maramureșeni de pe tot parcursul județului.

An de an, impactul acestor inițiative este mai pregnant. Avem prilejul de a ne cunoaște, de a învăța din experiențele proprii și ale celorlalți participanți implicați și, în mod sigur contribuim la formarea generațiilor de tineri, în spiritul valorilor europene.

28 de echipe de copii, elevi, tineri, voluntari români și străini, reprezentanți ONG, cadre didactice și reprezentanți de servicii europene vor aborda subiecte diverse, în maniere creative și variate. Drepturi și valori europene, proiecte educaționale, schimburi de tineri și voluntariatul, manifestarea creativității și talentului sunt doar câteva oportunități europene evidențiate de participanții cu intervenții.

Mulțumim echipelor și coordonatorilor de la: Şcoala Gimnazială Nr. 1 şi Șc. ”Dragoş Vodă” Moisei; Grădinița ”Gabi” Baia Mare; Şcoala Gimnazială Mireşu Mare și Structura Lucăcești; AIST; Şcoala Gimnazială Ardusat; Școala Gimnazială ”Gh. Pop de Băsești” Băsești; Şcoala Gimnazială Băița de Sub Codru; Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga” Baia Mare; UNIVERSITATEA TEHNICĂ DIN CLUJ-NAPOCA, CENTRUL UNIVERSITAR NORD DIN BAIA MARE; Colegiul Ec. „PINTEA VITEAZUL” Cavnic; AJOFM Maramureș – Centrul Eures; Colegiul Național „Gh. Șincai” Baia Mare; Colegiul Tehnic ”George Barițiu” Baia Mare; Colegiul Național „Mihai Eminescu” Baia Mare; Federația YMCA Romania; Fundația CDIMM Maramureș.

Am publicat Albumul foto al Concursului ”Programul Erasmus, de 30 de ani schimbă vieți”. Dați Like fotografiilor și proiectelor preferate. Fiecare proiect este însoțit de o descriere. Fotografiile vor putea fi votate și de către publicul de la Conferință. 

Agenda Evenimentelor organizate de Centrul Europe Direct Maramureș, la Centrul Millennium Baia Mare, pe 9 mai 2017:

  • 10:00 – 10:30 – Înregistrarea participanților, vizitarea Expoziției Concursului foto ”Programul Erasmus, de 30 de ani schimbă vieți” și votarea foto preferate
  • 10:30 – Deschiderea Conferinței
  • 10:45 – 12:00 – Derularea intervențiilor
  • 12:00 – 12:20 – Pauză de masă
  • 12:20 – 14:30 – Derularea Conferinței
  • 14:30 – 14:45 – Acordarea premiilor și diplomelor
  1. Nu există încă păreri pentru acest articol