Evenimentele dedicate Zilei Europei 2017 – Ediția a X-a, 9 mai 2017

Centrul Europe Direct Maramureș și structura sa gazdă – Fundația CDIMM Maramureș vă invită la a X-a ediție a manifestărilor dedicate Zilei Europei, pe 9 mai 2017, la Centrul Millennium Baia Mare, începând cu ora 10:00.

Ne face plăcere să sărbătorim împreună Ziua Europei 2017 și să marcăm 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, 30 de ani de la lansarea Programului Erasmus, dar și 10 ani de activitate ai Centrului Europe Direct Maramureș. Vă invităm să vă înscrieți la cele 2 evenimente dedicate Zilei Europei 2017:

Conferinta ”Împreună în Europa – România, de 10 ani în UE” își propune să promoveze beneficii ale apartenenței la Uniunea Europeană prin prezentări și momente artistice pe teme precum: valori și drepturi europene, proiecte educaționale și de voluntariat, servicii europene pentru cetățeni etc.

Invităm instituții școlare și universitare, ONG-uri, instituții care derulează acțiuni educaționale și de voluntariat, instituții care oferă servicii europene, precum și alți factori interesați din Județul Maramureș să-și înscrie echipe/reprezentanți care să abordeze în mod inovativ una din temele conferinței.

Termen înscriere la Conferință: 28 aprilie 2017
Detalii găsiți în Invitație Conferință 9 mai 2017 și Formular_participare_Conferinta 2017.

Menționăm că în cadrul Conferinței vom organiza Expoziția foto ”Programul Erasmus, de 30 de ani schimba vieți” în care puteți înscrie fotografii ale proiectelor educaționale și de voluntariat cu care va mandriți (indiferent dacă sunt sau nu sunt finanțate prin Programul Erasmus). Aceste proiecte vor putea fi prezentate pe scurt în conferință. Așteptăm înscrierile fotografiilor până pe 21 aprilie.

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol