Campania europeană MOVE WEEK 2015, în Baia Mare

Săptămâna de mişcare ,,MOVE Week” este un eveniment european anual care se desfăşoară în luna septembrie şi promovează participarea regulată în sport şi activităţi fizice şi o viaţă activă. Derulată în întreaga Europă din 2012, a devenit cea mai mare săptămână anuală din Europa de promovare a sportului şi mişcării şi este parte din campania NowWeMove coordonată de ISCA Danemarca şi Federaţia Europeană de Ciclism. În Baia Mare, Clubul Sportiv Supersport (președinte Horia Rusu) a devenit agent Move şi în parteneriat cu Liceul Teoretic ”Emil Racoviţă” au derulat activităţi sportive dedicate copiilor şi tinerilor.

Astfel, s-au derulat sesiuni de badminton în cadrul clubului, urmate de participarea copiilor de la secţia de badminton la activităţile sportive organizate de DJST Maramureş cu ocazia Festivalului Castanelor.

De asemenea, joi 24.09.2015 la L.T. Emil Racoviţă a fost organizat un flashmob în curtea şcolii. Echipa de majorete a reuşit să mobilizeze elevii participanţi care au dansat alături de acestea. Au fost prezenţi peste 300 de elevi şi profesori care au îmbinat pentru 30 de minute distracţia cu sportul. Coordonatorii activităţii au fost prof. Elena Rusu şi Iosif Mureşan, precum şi dir. Mariana Pop şi dir.adj. Felicia Iliesiu.

Alţi parteneri în cadrul campaniei au fost Şcoala Gimnazială Băseşti (prof. Pop Mirela Emilia) şi Colegiul Tehnic de Transporturi Braşov.(prof. Elena Baniţă).

Coordonatorul naţional a fost Federaţia Română Sportul pentru Toţi.

Poze de la activități:

Prof. Elena Rusu

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol