2,2 miliarde de euro pentru programul Erasmus+ în 2016

2,2 miliarde de euro pentru programul Erasmus+ în 2016Comisia Europeană a anunțat marți, 20 octombrie, că programul Erasmus + va beneficia în 2016 de un buget în valoare de 2,2 miliarde de euro. Acești bani sunt destinați finanțării de oportunități pentru aproximativ 600.000 de tineri care vor participa la programe internaționale de educație, formare, voluntariat și schimburi de experiență. De asemenea, aproximativ 200.000 de profesori, educatori și reprezentanți ai tinerilor vor beneficia de oportunități suplimentare pentru a-și continua dezvoltarea profesională.

Context

În 2016, programul Erasmus+ se concentrează asupra susținerii proiectelor concepute pentru creșterea nivelului de incluziune în sistemele de educație și formare, pentru promovarea diversității tot mai mari din sălile de clasă din Europa și pentru combaterea riscului de radicalizare a tinerilor.

Instituțiile și persoanele interesate de participarea în program sunt invitate să consulte Apelul general pentru propuneri (2016) și Ghidul programului.

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol