Ziua UE pentru finanţarea IMM-urilor

Bucureştiul va găzdui în data de 22 aprilie 2010 un eveniment din seria Ziua UE pentru finanţarea IMM-urilor. Aceasta reprezintă o suită de evenimente organizate în cadrul statelor membre de către Comisia Europeană cu scopul de a informa asupra instrumentelor financiare ale Uniunii Europene destinate IMM-urilor.
Participarea în cadrul evenimentului de la Bucureşti se face pe baza unei înscrieri gratuite ce poate fi efectuată online până luni, 19 aprilie 2010, pe websiteul oficial al conferinţei: http://www.sme-finance-day.eu/index.php?id=33
Evenimentul se va desfăşura în incinta hotelului Athénée Palace Hilton din Bucureşti (Str. Episcopiei 1-3, Sector 1, 010292) între orele 9.00 – 13.30.

Comisia Europeană a implementat o serie de măsuri pentru a susţine financiar întreprinderile mici şi mijlocii (IMM) cu caracter inovator şi care se află într-o dezvoltare accelerată. Printre aceste măsuri se regăseşte şi facilitarea accesului IMM-urilor la sistemele de finanţare, precum şi încurajarea investiţiilor de capital. Pentru buna informare privind finanţarea destinată IMM-urilor, Comisia Europeană, împreună cu instituţiile locale ce implementează aceste instrumente în statele membre, organizează seria de evenimente Ziua UE pentru finanţarea IMM-urilor. Evenimentele, cu durata de o zi, se derulează în intervalul 2008-2010 în capitalele statelor din spaţiul comunitar european.

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol