Ziua Europei 2012 – Manifestări organizate de Centrul Europe Direct Maramureş

CENTRUL EUROPE DIRECT MARAMUREŞ, din cadrul FUNDAŢIEI CDIMM MARAMUREŞ, organizează în perioada 07-11 mai 2012, mai multe acţiuni pentru a celebra 9 Mai 2012 – Ziua Europei.
1. Conferinţa „Proiectele europene – dezvoltare şi parteneriat pentru Maramureş”, 9 Mai 2012, ora 12.00, Centrul Millennium Baia Mare, Sala M1 . Conferinţa este organizată în cooperare cu Consiliile Locale pentru Tineri şi Copii Baia Mare, coordonate de Primăria Baia Mare.

La Conferinţă se pot înscrie cu prezentări de proiecte: reprezentanţi ai autorităţilor locale, instituţii publice, Consiliile Locale ale Tinerilor şi Copiilor, ONG-uri, elevi şi studenţi, cadre didactice, întreprinzători, jurnalişti, care au în implementare sau au finalizat proiecte europene, în judeţul Maramureş. Va fi organizată şi o expoziţie cu materiale de promovare şi informare realizate în cadrul proiectelor (roll-up, broşuri, pliante, afişe, machete, etc). Înscrierile se pot face până pe 4 mai 2012.

Centrul-Europe-Direct-Maramures_invitatie_9mai-2012_echipe

Formular_participare_9mai 201

2. 7 – 11 mai 2012: 2 Expoziţii de informare pe teme europene, organizate la Prefectura Maramureş şi la Primăria Baia Mare.

Vom expune afişe, materiale de informare, precum şi cu fotografii de la diverse acţiuni pe teme europene organizate de Centrul Europe Direct Maramureş sau de alţi de multiplicatori de informaţie europeană din judeţ.

Expoziţiile vor fi deschise în perioada 7-11 mai 2012 şi vor fi încadrate în evenimentele oficiale organizate pentru a sărbători Ziua Europei la nivel local, de Prefectura Maramureş şi de Primăria Baia Mare.

Vă invităm să sărbătorim împreună Ziua Europei 2012!


  1. Nu există încă păreri pentru acest articol