Ziua europeană a limbilor

Să sărbătorim împreună Ziua Europeană a Limbilor!
Cei 800 de milioane de locuitori din 47 de State membre ale Consiliului Europei sunt invitați să învețe mai multe limbi, la orice vârstă, atât la școală, cât și în afara ei. Convins că diversitatea lingvistică reprezintă cheia unei mai bune comunicări interculturale și că este unul din elementele principale ale bogatului patrimoniu cultural al continentului, Consiliul Europei încurajează pluri-lingvismul în Europa.
La inițiativa Consiliului Europei, Ziua Europeană a Limbilor este celebrată în fiecare an în data de 26 septembrie, începând cu 2001.
Conexăm acest eveniment cu o vizionare de scurtmetraje #EUandME unde putem să înțelegem mai bine drepturile și libertățile de care se bucură cetățenii Uniunii Europene și modul în care acestea pot determina oportunități de afaceri, impulsionarea investițiilor, crearea de locuri de muncă, ocuparea forței de muncă tinere, în contextul priorității Comisiei Europene – O economie în serviciul cetățenilor.
 

Evenimentul se va desfășura online, folosind platforma ZOOM. Pentru accesarea evenimentului vă rugăm să utilizați link-ul:

https://us02web.zoom.us/j/81740996354?pwd=THhHOEpvV1lnU2NDMnBxQjdFWll5UT09

Vă rugăm să accesați platforma cu 5-10 minute înaintea evenimentului pentru setare imagine și sunet.

Datele de identificare ale evenimentului sunt:

Meeting ID: 817 4099 6354
Passcode: 0X%d9.

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol