ZIUA EDUCAȚIEI 2020

📣Comisia Europeană a adoptat pe 30 septembrie două inițiative care vor consolida contribuția educației și formării la redresarea UE în urma crizei provocate de coronavirus și vor sprijini construirea unei Europe verzi și digitale.
✅Creionând o viziune asupra Spațiului european al educației care va prinde formă până în 2025, Comisia propune noi inițiative, mai multe investiții și o cooperare mai strânsă între statele membre pentru a-i ajuta pe toți europenii, de toate vârstele, să beneficieze de oferta bogată pusă la dispoziție de UE în materie de educație și formare.
✅Comisia a adoptat, de asemenea, un nou Plan de acțiune pentru educația digitală, care reflectă învățămintele desprinse din criza provocată de coronavirus și schițează planul unui ecosistem educațional digital de înaltă performanță, cu competențe digitale dezvoltate pentru transformarea digitală.
Participă online la discuții legate de educație, aptitudini, digitalizare, în cadrul evenimentul organizat în parteneriat cu Centrul
Europe Direct Bistrita, luni 5 octombrie, de la ora 13:00 prin platforma Zoom
  1. Nu există încă păreri pentru acest articol