Săptămâna Europeană a Competențelor Vocaționale

📌Săptămâna Europeană a Competențelor Vocaționale este un eveniment anual în cadrul căruia organizații locale, regionale sau naționale prezintă cele mai bune practici din domeniul educației și formării profesionale (vocational education and training – VET) – un sector ce poate conferi cetățenilor competențele de care au nevoie pentru a duce o viața personală și profesională împlinită.
💬Evenimentul se află la a cincea ediție și a devenit o platformă pentru schimburi de bune practici și opinii între actorii din domeniul educației și formării vocaționale din toată Europa și nu numai.
📆Evenimentul din 2020 va avea loc la Berlin în luna noiembrie (9-13), cu multe alte sute de evenimente mai mici ce se vor desfășura de-a lungul anului peste tot în Europa.
Există 3️⃣căi de a te implica și a transmite mesajul legat de capacitatea educației și formării vocaționale de a schimba viețile oamenilor.
✅ Înregistrează un eveniment: dacă vrei să organizeze un eveniment sau o activitate legată de educație și formare vocațională îl poți înregistra pe pagina de internet pentru a fi promovat și eventual inclus în mesajele de pe rețelele de socializare, newsletter sau video-uri. La momentul înregistrării vei primi materiale promoționale și unelte pentru a asista în promovarea evenimentului în cadrul rețelei europene.
✅Spuneți povestea: nu uita să îți împărtășești povestea de succes cu ceilalți! Pe pagina de internet a evenimentului există o secțiune specială unde poți încărca și citi informații despre experiențe ale organizațiilor sau indivizilor care pot fi sursa de inspirație pentru modul în care educația vocațională poate schimba vieți și comunități.
✅ Aplică pentru premiile de excelență: acestea recunosc meritul persoanelor dedicate, al organizațiilor și al unor proiecte deosebite. Dacă crezi că desfășori activități de înalta calitate legate de educația și formarea vocațională și vrei să le împărtășești cu comunitatea europeană poți aplica la această competiție!
ℹ️Pentru mai multe informații accesează portalul dedicat: https://ec.europa.eu/social/vocational-skills-week/
  1. Nu există încă păreri pentru acest articol