Quiz: Portalul „Europa ta” împlinește 10 ani.

Europa taDirecția Generală Piață Internă, Industrie, Antreprenoriat și IMM-uri, din cadrul Comisiei Europene, vă invită să participați la un quiz Facebook pe portalul „Europa ta” (http://europa.eu/youreurope), cu ocazia celei de a 10-a aniversări a portalului. Portalul oferă informații practice pentru cei interesați să locuiască, să călătorească, să lucreze, să studieze și să desfășoare activități comerciale în altă țară din UE. Obiectivul acestui concurs este de a promova drepturile pe care UE și piața unică le conferă cetățenilor Uniunii, membrilor familiilor acestora și întreprinderilor stabilite în UE.
Quiz-ul va fi disponibil între 2 noiembrie 2015, ora 10.00 CET și 30 noiembrie 2015, ora 18.00 CET.

”De ce documente am nevoie pentru a călători în România? Pot să înființez o firmă în altă țară din UE? Ce se va întâmpla cu pensia mea dacă lucrez câțiva ani în străinătate?” – Iată câteva întrebări la care găsiți răspuns și îndrumări pe Portalul ”Europa ta”

Quiz-ul se desfășoară pe Facebook – prin urmare, participanții trebuie să aibă un cont de Facebook valabil pentru a putea intra în concurs. Aceștia trebuie să fie cetățeni UE sau membri ai familiei unui cetățean UE și să aibă peste 18 ani. Resortisanții țărilor terțe pot participa numai dacă au reședința legală într-un stat membru al UE. A se vedea detalii la punctul 4 din termenii și condițiile concursului. Participanții pot juca o singură dată, utilizând contul personal de Facebook.

La finalul concursului, organizatorii vor întocmi o listă cu participanții care au răspuns corect la cele 10 întrebări, în ordinea vitezei de finalizare a quiz-ului. Primii trei de pe listă vor fi premiați, cu condiția să respecte criteriile de eligibilitate prevăzute la punctul 3.

Organizatorii vor contacta câștigătorii pe e-mail după 3 decembrie 2015. De aceea, este important ca participanții să completeze numele lor real și o adresă de e-mail valabilă atunci când încep quiz-ul. Persoanele care nu furnizează aceste date pot juca, dar nu pot câștiga vreun premiu. Dacă unul dintre primii trei participanți de pe listă nu a furnizat date de contact, premiul i se va acorda participantului de pe poziția a patra. Comisia va verifica în ce măsură câștigătorii îndeplinesc criteriile de eligibilitate stabilite la punctul 3. Dacă unul dintre ei nu le îndeplinește, va fi desemnată câștigătoare următoarea persoană de pe listă.

Premiile le vor permite câștigătorilor să exploreze țările UE cu trenul:

Premiul I: InterRail Global Pass pentru 2 persoane (30 de zile, clasa a 2-a)

Premiul II: InterRail Global Pass pentru 2 persoane (15 de zile, clasa a 2-a)

Premiul III: InterRail Global Pass pentru 2 persoane (10 zile dintr-o perioadă de 22 de zile, clasa a 2-a)

Detalii: http://www.interrail.eu/interrail-passes/global-pass

Detalii despre concurs: https://apps.facebook.com/fb-quizzes/ye10yquizro

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol