Program de formare pentru profesioniștii din artă

O oportunitate de formare printr-un curs de instruire destinat profesioniștilor din domeniul galeriilor de artă și cinema este susținut cu sprijinul Programului UE Europa Creativă – MEDIA.
Cursul va oferi profesioniștilor din domeniu o perspectivă a celor mai bune practici legate de managementul galeriilor de artă, cu focus pe planul de afaceri, dezvoltarea audienței, cinema verde și ateliere specifice pentru debutanți și conducerea executivă.
📅Perioada 26 august – 1 septembrie 2019
📌Locație Insula San Servolo, Veneția, Italia 🇮🇹
A doua rundă pentru înscrierea la acest curs este acum deschisă! Aplică acum la următorul link⬇️⬇️⬇️: http://bit.ly/FormularACAM
❗️Termen limită 15 mai 2019!
💬Confederația Internațională a Cinematografelor de Artă (CICAE, International Confederation of Art Cinemas), oferă acest program de formare pentru profesioniștii care activează în domeniul expozițiilor de artă. Seminarul este organizat cu sprijinul Programului Europa Creativă – MEDIA. Evenimentul va reuni peste 30 de instructori și 50 de participanți din toată lumea, pe durata a 7 zile de cursuri, ateliere, studii de caz și vizionări.
Mai multe informații despre organizatori găsești aici👇🖱: http://cicae.org/en/international-training
Europa Creativă – MEDIA România

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol