Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni

Ai între 16 și 30 de ani și coordonezi un proiect de dimensiune europeană? Cu Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni ai șansa de a câștiga o excursie la Aachen și multe alte premii.

Parlamentul European și Fundația pentru Premiul Internațional Charlemagne din Aachen invită tinerii din toate statele membre ale Uniunii Europene să participe la un concurs privind dezvoltarea și integrarea UE, precum și aspectele legate de identitatea europeană.

„Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni” se acordă proiectelor care:
✔️promovează înțelegerea europeană și internațională;
✔️favorizează dezvoltarea unui sentiment comun al identității și al integrării europene;
✔️reprezintă modele pentru tinerii care trăiesc în Europa și oferă exemple concrete de cetățeni europeni care trăiesc împreună în cadrul unei comunități.
Proiectele pot fi axate pe organizarea de manifestări pentru tineri, schimburi de tineri sau proiecte online care au o dimensiune europeană. Participanții trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 16 și 30 de ani și să fie cetățeni sau rezidenți ai unuia dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene.
Proiectele înscrise în concurs trebuie să fi fost demarate și:
să se fi încheiat în perioada 1 ianuarie 2018 – 28 ianuarie 2019 sau
să fie în curs de desfășurare.

‼️Termenul-limită pentru depunerea candidaturilor este 28 ianuarie 2019.

Regulamentul concursului poate fi accesat aici⬇️⬇️⬇️:
http://bit.ly/ReguliECYP2019

#ECYP2019

Începând din 2008, Parlamentul European și Fundația pentru Premiul Internațional Charlemagne din Aachen invită în fiecare an tineri din toate statele membre ale Uniunii Europene să prezinte proiecte realizate de tineri pentru tineri care să demonstreze o participare activă la dezvoltarea Europei.

http://www.europarl.europa.eu/charlemagneyouthprize/en/rules.html

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol