Pregătiți pentru era digitală – competențe digitale pentru o Europă digitală

Situația curentă ne demonstrează cum competențele digitale nu sunt doar un avantaj în dezvoltarea carierei, ci devin o necesitate. Am constatat în plus că există diferențe în nivelurile de competențe digitale în Uniunea Europeană.
România se situează pe locul 26 din cele 28 de state membre ale UE în cadrul Indicelui economiei și societății digitale (DESI) pentru 2020. Ultimele statistici pentru țara noastră denotă riscuri serioase de excludere digitală în contextul unei rapide digitalizări.
Vă invităm să ne fiți alături la un eveniment online structurat sub forma unei dezbateri informale cu scopul de a reuni (în mod virtual) studenți, elevi, reprezentanți ai instituțiilor de educație, actori locali din domeniul TIC și beneficiari ai unor finanțări europene în domeniul digital.
Principalul obiectiv al evenimentului este de a prezenta oportunitățile de finanțare oferite de Uniunea Europeană (prin Politica Europeană de Coeziune) atât în domeniul educațional cât și pentru sectorul privat în ceea ce privește îmbunătățirea competențelor digitale, așa cum sunt acestea prezentate în Planul de Acțiune pentru Educație Digitală.
Dorim să creăm un spațiu interactiv și neutru de discuții, care să permită schimbul liber de idei ale diferiților participanți, un dialog ce exclude limbajul excesiv tehnic și prezintă acțiuni anterioare, actuale sau de viitor.

Evenimentul se va desfasura online, folosind platforma ZOOM, pe durata a 90 – 100 de minute.

Pentru inregistrarea in avans la eveniment va rugam sa folositi link-ul:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_2CvpmxYNS8GsDVQuJSoUlQ

Dupa inregistrare veti primi automat un mesaj cu datele de acces la eveniment.

Va rugam sa utilizati datele de acces in ziua de Miercuri, 29.07.2020, incepand cu ora 12:50.

Pentru orice detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la sediul Fundatiei CDIMM Maramures, Centrul Europe Direct Maramures, tel 0262 224870, sau 0744 398063, e-mail radu@cdimm.org.

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol