Participă la concursul de scurtmetraje „Proud of our Heritage, Open to the World” 🎥🏆🏅

Delegația UE la Consiliul Europei, cu sprijinul Consiliului Europei, vă invită să participați la prima ediție a concursului de film de scurt metraj. Până pe data de 5 decembrie, puteți să vă exprimați talentul/inspirația pentru tema aleasă „Proud of our Heritage, Open to the World” („Mândri de moștenirea noastră, deschiși către lume”).
Timpul este scurt, deci fii spontan! Ia-ți aparatul foto sau chiar telefonul smartphone și exprimă-ți creativitatea într-un interval de la unu la trei minute pe marginea acestei teme. Fă-te auziți: de ce este important pentru tine patrimoniul cultural? De ce este important să îl faci cunoscut celorlalți?

Cele mai bune videoclipuri vor fi selectate de un juriu alcătuit din oficiali ai Uniunii Europene și ai Consiliul Europei, precum și un profesionist în domeniul cinematografic și vor fi vizionate la ceremonia de închidere a concursului. Și cea mai bună parte este că filmul câștigător, selectat de juriu, va câștiga un set format dintr-o cameră foto (de tip bridge) și un stabilizator în valoare totală de 800 €. 📷🥇
Dar nu fi dezamăgit dacă nu ești premiat în cadrul ceremoniei, mai ai încă o șansă de a câștiga. Filmele de scurt metraj vor fi postate pe mediile sociale online după ceremonie, iar cel cu cele mai multe aprecieri (like-uri) pe platformele social media va obține Premiul Publicului și un videoproiector cu un ecran de proiecție portabil în valoare de 500 €. 📽️🥈
În cele din urmă, dacă nu te simțiți ca un regizor de film, dar ești pasionat de cinema și de scurtmetraje, există și un premiu pentru tine. Un premiu va fi acordat autorului celei mai bune critici oferite printr-un comentariu pe social media. Dacă comentariul tău este selectat de către juriu, vei primi o dronă pentru fotografii în valoare de 200 €.
🥉🕹️

‼️Termenul limită pentru a aplica este 5 decembrie 2018, miezul nopții, ora Europei Centrale (CET)

Pentru mai multe detalii despre concurs accesează următorul link:
https://www.coe.int/…/web/human-rights-cha…/film-competition

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol