GenerationEU

#GenerationEU este un grup de tineri din diferite organizații și grupuri de tineret care are ca scop promovarea democrației și a valorilor care îi unesc pe cetățenii Uniunii Europene, prin evidențierea importanței Uniunii Europene și a beneficiilor apartenenței la UE.
✅Misiunea echipei GenerationEU este să promoveze Uniunea Europeană și democrația europeană beneficiile apartenenței la UE, în comunitățile locale, dar și combaterea informațiile false legate de Uniunea Europeană.
😎Ne bucurăm că la această inițiativă s-a alăturat și Darius Colopelnic din Sighetu Marmației, absolvent al Colegiului Național „Dragoș Vodă”, partener al centrului nostru.
🖊„Prin activitatea noastră ne dorim să promovăm solidaritatea și identitatea europeană în rândul tinerilor.
A fost un proiect frumos si constructiv. Am participat, în perioada 14-17 septembrie, la 4 workshop-uri online cu diferiți invitați, inclusiv Mihai Hash, deținătorul unuia dintre cele mai mari canale de Youtube din România, Doza De Haș. De asemenea, am primit un starter kit cu felurite obiecte (hanorace, baterii externe, insigne, sticle etc.) cu brandul #GenerationEU pe ele. În continuare fiecare participant are de realizat câte un proiect tematic, al meu fiind „Pace în Ucraina”, în cadrul căruia urmăresc sporirea încrederii generale în aderarea Ucrainei la UE, informarea comunității despre beneficiile aderării la UE, trezirea empatiei și a solidarității între etnii și promovarea democrației, a păcii între popoare. Acesta va consta în mai multe activități fizice (ședințe, discursuri, prezentări Power Point, dezbateri) și online (o expoziție de arte vizuale).” (Darius Colopelnic, student Facultatea de Studii Europene, specializarea Relații Internaționale și Studii Europene)
  1. Nu există încă păreri pentru acest articol