Eveniment de promovare a alegerilor europarlamentare 2014

http://europedirect.cdimm.org/concurs/album/slides/DSC_0064.JPGhttp://europedirect.cdimm.org/concurs/album/slides/DSC_0047.JPG

http://europedirect.cdimm.org/concurs/album/slides/DSC_0088.JPG

Pe 10 aprilie 2014, Centrul Europe Direct Maramureș și structura sa gazdă-Fundația CDIMM Maramureș au organizat Evenimentul ”Alegerile pentru Parlamentul European – Avem puterea de a decide cine ne reprezintă”, la Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu” Baia Mare, începând cu ora 12.00.

Scopul acestui eveniment de exterior a fost de a prezenta publicului maramureșean și în special, tinerilor care vor vota prima dată, informații despre Alegerile pentru Parlamentul European 2014, așa încât pe 25 mai să ne exercităm dreptul vot și să decidem împreună viitorul Uniunii Europene. În cadrul evenimentului am organizat o expoziție cu materialele înscrise în Concursul de materiale de promovare (afișe, pliante, fluturași) „Alegerile europarlamentare 2014 – Noi decidem cine are responsabilitatea”, organizat de Centrul Europe Direct Maramureș în perioada 15 martie – 7 aprilie 2014.

Începând cu ora 13.00 a avut loc premierea lucrărilor participante la Concurs. Premii și diplome au fost acordate pentru lucrările selectate de organizatori, precum și pentru lucrările care au obținut cele mai multe de voturi pe Facebook. Clasamentul Concursului

Materialele sunt creația mai multor echipe de elevi și studenți maramureșeni de la: CONSILIUL LOCAL AL TINERILOR BAIA MARE, LICEUL TEORETIC ”EMIL RACOVIȚĂ” BAIA MARE, LICEUL TEORETIC „PETRU RAREȘ” TÂRGU LĂPUȘ, COLEGIUL TEHNIC „GEORGE BARIŢIU” BAIA MARE, COLEGIUL NAȚIONAL „MIHAI EMINESCU” BAIA MARE, COLEGIUL TEHNIC ,,TRANSILVANIA” BAIA MARE, COLEGIUL TEHNIC ”ANGHEL SALIGNY” BAIA MARE și CENTRUL UNIVERSITAR NORD BAIA MARE.

GALERIE FOTO: http://europedirect.cdimm.org/concurs/album/index.html

Înainte de premiere, Domnul Teodor Ardelean – Directorul Bibliotecii ”Petre Dulfu” Baia Mare a vorbit participanților despre istoria construcției europene și a rostit cuvinte de apreciere pentru implicarea tinerilor în această campanie de informare și conștientizare privind alegerile pentru Parlamentul European – 25 mai 2014.

Prin amabilitatea conducerii Bibliotecii maramureșene, EXPOZIȚIA de materiale de promovare va fi găzduită de Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu” timp de 1 săptămână și poate fi vizitată în holul bibliotecii până vineri, 25 aprilie 2014. Mulțumim domnului director al Bibliotecii Județene ”P. Dulfu” Baia Mare pentru deschiderea sa de a găzdui evenimentul și Expoziția cu lucrările realizate de tineri maramureșeni!

27 de afișe, 4 fluturași și 3 pliante au fost înscrise la Concursul de materiale de promovare a alegerilor europarlamentare care vor avea loc pe 25 mai 2014. Lucrările sunt postate pe pagina de noastră de Facebook, în cadrul a 5 albume foto și au fost votate până pe 9 aprilie, ora 15.00: https://www.facebook.com/EuropeDirectMaramures.

Votarea continuă pe Facebook, până pe 6 mai 2014. Premiile finale vor fi acordate de Ziua Europei 2014.

Clasamentul concursului: http://europedirect.cdimm.org/evenimente/clasamentul-concursului-de-afi%C8%99e-%E2%80%9D%E2%80%9Ealegerile-europarlamentare-2014-%E2%80%93-noi-decidem-cine-are-responsabilitatea%E2%80%9D

1 Response la “Eveniment de promovare a alegerilor europarlamentare 2014”


  1. Centrul Europe Direct Maramureș – Evenimente de Ziua Europei 2014 at Centrul Europe Direct Maramures

    […] Nu uitati, tot atunci vom acorda si premiile finale pentru voturile pe Facebook pentru Concursul de materiale de promovare a alegerilor PE. Afisele, pliantele si flyerele pot fi votate pe Facebook: https://www.facebook.com/EuropeDirectMaramures, in sectiunea albume, tot pana pe 7 mai, ora 12.00. Detalii concurs alegeri PE: http://europedirect.cdimm.org/noutati/eveniment-de-promovare-a-alegerilor-europarlamentare-2014#mor… […]