”EUROPA MAI APROAPE DE OAMENI” Dezbatere publică

Centrul Europe Direct Maramures (administrat de Fundatia CDIMM Maramures si CJ Maramures) si Centrul Europe Direct Bistrita (structura gazda CCI Bistrița Nasaud) vă invită să luați parte la evenimentul online ”EUROPA MAI APROAPE DE OAMENI” Dezbatere publică – ”Pactul ecologic european” și ”Agenda digitală” organizat la data de 17 Decembrie 2020, ora 13:00, folosind Platforma Zoom.
Tema pusă în dezbatere: cum ne pregătim pentru perioada următoare? Ce facem pentru a pregăti economia, educația, societatea civilă pentru a face față noilor provocări?
Priorităţile principale de comunicare ale Comisiei Europene anunțate pentru anul 2021 sunt:
• Un Pact ecologic european
• O Europă pregătită pentru era digitală

ℹ Dezbaterea publică organizată de Centrul Europe Direct Maramures în parteneriat cu Centrul Europe Direct Bistrita își propune să informeze cetățenii în legătură cu prioritățile perioadei următoare și să discute cu experți și cu întreprinzători, cu reprezentanți ai societății civile, relativ la actiunile pe care trebuie să le întreprindem la nivel de comunitate locală pentru a ne pregăti pentru anul 2021.
Ne propunem să identificăm:
☑provocările la care vom fi supuși,
☑modalitățile de depășire ale acestora, toate privite prin prisma dificultăților suplimentare induse de pandemia cauzată de COVID-19 si de criza economică provocată de pandemie.
☑Ne dorim sa identificăm in acelasi timp si opinii ale cetățenilor invitati sa se alature acestei dezbateri, posibile solutii la provocarile anului 2021, subiecte de interes pentru cetateni referitoare la cele doua prioritati.

Înregistrare la eveniment

📝Pentru înregistrare va rugam sa folositi link-ul de mai jos (se poate accesa deja):
Dupa inregistrare veti primi un mesaj de confirmare a inregistrarii si link-ul pentru eveniment. Veti folosi acest link Joi, 17.12.2020, incepand cu ora 12:45.
  1. Nu există încă păreri pentru acest articol