Consultare publică deschisă

🔔Comisia a lansat o consultare publică deschisă cu privire la un plan de acțiune al UE intitulat „Către îndeplinirea obiectivului de reducere la zero a poluării aerului, apei și solului — să construim o planetă mai sănătoasă pentru oameni mai sănătoși”.
🌱🌎Pactul verde european a anunțat că, pentru a proteja cetățenii și ecosistemele Europei, UE trebuie să se îndrepte către un obiectiv de reducere la zero a poluării și să prevină și să remedieze mai eficace poluarea din aer, apă, sol și produse de consum.
Pentru a face față acestor provocări interconectate, Comisia va adopta în 2021 un Plan de acțiune privind reducerea la zero a poluării. În ciuda îmbunătățirilor importante din ultimele decenii, poluarea continuă să dăuneze cetățenilor și ecosistemelor.
📝Consultarea cu privire la Planul de acțiune privind reducerea la zero a poluării este deschisă comentariilor din partea cetățenilor până la 10 februarie 2021. Comentariile vor fi luate în considerare în continuare pentru elaborarea și perfecționarea inițiativei.
👉https://bit.ly/ConsPublicZeroPoluare

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol