Concursul „O mare de cuvinte”

Fundația Anna Lindh și Institutul European pentru Mediterana au lansat o nouă ediție a concursului internațional de povestiri scurte “O mare de cuvinte” (A Sea of Words) care se adresează tinerilor din cele 43 de țări ale spațiului euro-mediteranean.

În acest an, motto-ul concursului este “Implicarea în schimbarea socială”. Concursul oferă tinerilor din regiunea euro-mediteraneană posibilitatea de a prezenta propriile experiențe și emoții legate de schimbări personale și sociale actuale.

Condiții de eligibilitate: Concursul se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani, cetățeni ai celor 43 de țări din spațiul euro-mediteranean.

Premii: Autorii celor mai bune 10 povestiri scurte vor fi invitați la ceremonia de decernare a premiilor de la Barcelona, Spania, în data de 25 septembrie 2019 și să participe la diferite activități culturale care vor avea loc între 25 și 27 septembrie 2019. Vor fi acoperite toate cheltuielile de călătorie, viză, masă și cazare.

Povestirile selectate vor fi publicate într-o carte în format digital, cu textele în limba în care au fost scrise și traducerea lor în limba engleză.

Povestirile scurte trebuie să fie originale, nu pot depăși 2.500 de cuvinte și pot fi scrise în oricare dintre limbile oficiale ale țărilor participante.

Va fi acceptată doar o singură lucrare pentru fiecare autor.

Termen limită: 25 aprilie 2019

Mai multe informații: https://www.iemed.org/seaofwords

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol