Concurs video: Fii cu ochii pe Erasmus+

Concursul este deschis în perioada 17 februarie – 3 martie 2016 și se adresează studenților care au fost acceptați și selectați de către universitățile lor să plece în mobilitate de studiu sau plasament, studenților care se află în prezent în mobilitate sau studenților care au beneficiat în trecut de o mobilitate sau un plasament Erasmus. Organizator: Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP)

Filmul trebuie să fie de scurtă durată (maxim 180 de secunde) în care să se descrie, împărtășească sau să proiecteze o experiență Erasmus. Filmul poate fi sub formă de testimonial, interviu, animație, dramă, horror etc. Limita este imaginația autorului. Important este impactul asupra privitorului – să își dorească să plece cu Erasmus (mobilitate de studiu sau plasament)!

Cerințe tehnice:
Durată: 180 secunde
Rezoluție minimă: 800×600 pixels
Format recomandat: MPEG-4 cu MP3 audio; MPEG, 3GPP, MOV, AVI, WMV și FLV vor fi de asemenea acceptate
Limba videoclipului: română sau engleză

Elemente obligatorii:
Prezența cuvântului Erasmus (afișat sau rostit)
Afișarea site-ului erasmusplus.ro

Elemente interzise:
Nu folosiți muzică sau orice alt material susceptibil de a încălca drepturi de autor sau drepturi conexe, dreptul proprietății intelectuale. Pentru lista site-urilor web care oferă muzică  cu drepturi de autor vă recomandăm: http://creativecommons.org/legalmusicforvideos.

Transmiterea videoclipurilor:
Videoclipurile vor fi încărcate pe un canal youtube: veti trimite link-ul cu videoclipul, precum si datele de contact (nume, prenume, adresa, telefon, univeritatea) pe adresa andra.dobre@anpcdefp.ro

Premiile * constau în vouchere Cărturești, valabile pentru magazinul online cărturești.ro
Premiul 1 – voucher în valoare de 500 euro
Premiul 2 – voucher în valoare de 300 euro
Premiul 3 – voucher în valoare de 200 euro
*premiile vor putea fi achiziționate de pe magazinul online Cărturești în 2 sau 3 etape și vor fi reprezentate de materiale educative sau cu scop de învățare (cărți, dicționare, jocuri pentru dezvoltarea diferitelor abilități etc.)

Selecția câștigătorilor:
ANPCDEFP va selecta videoclipurile căștigătoare în funcție de criteriile tehnice, adecvarea la obiectivele programului Erasmus+, impact și transferabilitate.
De asemenea, participanții la concurs, prin transmiterea videoclipurilor, sunt de acord cu termenii și condițiile prezentului concurs și transferă drepturile de autor către ANPCDEFP în scopul difuzării videoclipului pentru promovarea programului Erasmus+.
ANPCDEFP își rezervă dreptul de a nu acorda toate premiile în cazul în care videoclipurile primite nu vor întruni criteriile calitative corespunzătoare.

Date importante:
Concursul se va desfășura în perioada 17 februarie – 3 martie 2016. Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 7 martie 2016, pe site-ul erasmusplus.ro și pe pagina facebook a programului Erasmus+ in România.

Detaliihttp://www.erasmusplus.ro/stire/vrs/IDstire/214

 

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol