Burse pentru Excelență în Jurnalism

/en/file/show/2014-no-apply.jpgJurnaliștii cu experiență din România sunt invitați să se înscrie la cea de-a noua ediție a programului “Bursa pentru Excelență în Jurnalism“.
Zece jurnalisti din țări din zona Balcanilor (Albania, Bosnia Herțegovina, Bulgaria, Croația, Grecia, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, România și Serbia) vor fi selectați prin intermediul unei competiții deschise pentru a primi finanțare și sprijin profesional în vederea redactării unui material pe un subiect de importanță regională și europeană.
Tema editiei din acest an este “VALORI” (Values).

Jurnaliștiii selectați de către un comitet independent vor primi o bursă în valoare de 2.000 de euro, precum și indemnizații de călătorie și cercetare de până la 2.000 de euro.
Pentru mai multe detalii referitoare la bursă, formularul de înscriere și criteriile de eligibilitate, vă rugăm accesați site-ul programului.
Data limită pentru înscriere este: 25 februarie 2015
Programul Bursa pentru Excelență în Jurnalism este derulat de Robert Bosch Stiftung și Open Society Foundations în colaborare cu Balkan Investigative Reporting Network (BIRN) și își propune să promoveze jurnalismul de calitate, dar şi să contribuie la crearea de reţele de colaborare profesională între țări.


  1. Nu există încă păreri pentru acest articol