Bune practici dintr-o campanie de comunicare

Dorești să organizezi campanii eficiente de sensibilizare în regiunea ta, pentru a spori acceptarea publică a proiectelor energetice de interes public ale Uniunii Europene?
💡Atunci, webinarul din 28 aprilie este pentru tine!
Acest seminar web își propune să împărtășească exemple de bune practici și să ofere o „abordare pas cu pas” a modului de organizare a activităților de sensibilizare și de a îmbunătăți în continuare acceptarea publicului a proiectele UE de interes comun (PCI).
În numele Direcției Generale Energie, INTRASOFT International va prezenta exemple de bune practici dintr-o campanie de comunicare recentă desfășurată în Italia și va răspunde la întrebările participanților.
Proiectele de interes comun (PCI) sunt proiecte majore de infrastructură care modernizează și leagă rețelele energetice din întreaga Europă. Fiecare PCI ajută cel puțin două țări să lucreze împreună pentru a dezvolta rețele energetice de ultimă generație care sunt mai bine interconectate pe uscat sau pe mare cu infrastructuri noi, cum ar fi liniile aeriene, cablurile subterane și submarine.
ℹPentru înregistrate, accesați următorul link: https://bit.ly/3glb4Xi
  1. Nu există încă păreri pentru acest articol