Biroul Parlamentului European în România – Atelier online

📣 Biroul Parlamentului European în România organizează cu sprijinul organizației Școala de Valori o serie de ateliere online de dezvoltare personală și educație prin valori, centrate pe competențe pentru viață și învățare continuă.
📩Te poți acum înscrie la cel de-al treilea atelier cu tema „Implicare civică – mobilizarea comunității: exemple de bună practică și sfaturi utile”, va avea loc la data de 12 noiembrie 2020.
Formularul de înscriere poate fi completat până la data de 6 noiembrie ora 18:00.
Participarea este gratuită; locurile sunt limitate, iar ocuparea acestora se va face în ordinea primirii formularelor de înscriere.
În cadrul acestui atelier se vor aborda împreună cu formatorii:
☑️rolul pe care fiecare îl poate avea în cadrul comunității din care face parte,
☑️cum se poate crea o comunitate în jurul valorilor europene și consolidarea ideii de apartenență la comunitate, inclusiv prin încurajarea unor acțiuni de implicare civică,
analizarea împreună a câtorva exemple de bună practică și
☑️îmbunătățirea aptitudinilor necesare pentru a comunica cât mai clar și contribui la transmiterea unor informații corecte și complete (rolul important al multiplicatorilor de informație).
ℹ️Acest atelier este organizat în cadrul campaniei #impreuna-in.eu și se adresează persoanelor de orice vârstă care doresc să se implice activ în promovarea valorilor europene și consolidarea proiectului european ca membri al comunității #impreuna-in.eu.
Alătură-te comunității acum și fă-ți vocea auzită! Mai multe detalii poți găsi aici (www.impreuna-in.eu).
  1. Nu există încă păreri pentru acest articol