Anunț de angajare pentru asistent – PUBLICAȚII la Cedefop (Agenția europeană pentru dezvoltarea învățământului și formării profesionale în Uniunea Europeană)

Cedefop recrutează un asistent pentru pregătirea documentelor destinate publicării (publicații de referință, lucrări de cercetare, serii informative etc) în conformitate cu procedurile Cedefop și în linie cu politica generală aplicată publicațiilor.

Cedefop este agenția europeană care promovează dezvoltarea învățământului și formării profesionale în Uniunea Europeană. Este un forum dedicat analizei policilor și cercetării, fiind recunoscut ca partener în dezbaterile politice și științifice privind învățământul și formarea de specialitate. Obiectivul său strategic este acela de a intensifica implicarea europeană în ceea ce privește educația și formarea profesională, prin practică și expertiză.

Nr. de referință: CEDEFOP/2012/07/AST

Mai multe informații despre publicațiile Cedefop pot fi găsite la adresa: http://www.cedefop.europa.eu/EN/publications.aspx

Termenul limită pentru trimiterea aplicațiilor este 18 decembrie 2012, ora 15.00, ora Greciei. Aplicațiile trebuie trimise doar în format online conform instrucțiunilor de la adresa http://www.cedefop.europa.eu/EN/working-with-us/job-opportunities.aspx

Interviul și testările se preconizează că vor avea loc în perioada 11-12 februarie 2012, în Salonic.

Pentru mai multe detalii și anunțul complet de angajare descărcați documentul PDF

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol