Vă puteți înscrie proiectele de succes la Gala Multiplicatorilor de Valori Europene

În perioada 26-27 noiembrie 2012, la Cluj-Napoca se va desfășura suita de evenimente „Zilele REGIO”, în organizarea Centrului regional Europe Direct Transilvania de Nord si a Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest. Evenimentele vor avea loc la Centrul de Cultură Urbană „Casino” din Parcul Mare, Cluj-Napoca. Partenerii sunt: Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj, UBB Radio Online, Europe Direct Maramureș și Europe Direct Bistrița. com de presa_Zilele REGIO si Gala Multiplicatorilor

Vor avea loc expuneri foto şi video de la proiectele finanţate prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, prezentări online şi offline, un atelier de lucru pentru Reţeaua Comunicatorilor REGIO şi Gala Multiplicatorilor de Valori Europene, ediţia a IV-a.

Evenimentele Zilelor REGIO

1. Prezentare de proiecte finanţate prin REGIO
2. Atelier de lucru pentru Comunicatorii REGIO
3. Competiţia pentru trofeele Galei Multiplicatorilor de Valori Europene, ediţia a IV-a, 2012

Categoriile din competiţie sunt: Solidaritate, Educaţie, Mediu, Competitivitate, I LIKE Transilvania de Nord!, Cultura, Inovare, Multiplicatorul Anului.
Înscrieţi-vă acum proiectul în competiţia pentru trofeele „Galei Multiplicatorilor de Valori Europene din Transilvania de Nord” ediţia a IV-a, la comunicare@nord-vest.ro , folosind formularul cu titlul „FormularGALA”: rvsio_FormularGALA-1

Termenul limită este 19 noiembrie 2012. Juriul va fi format din experţi ai Reprezentanţei Comisiei Europene în România şi ai ADR Nord-Vest.

Mai multe informații: http://europedirect.nord-vest.ro/detaliu.aspx?t=evenimente&eID=610

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol