”Școala Altfel” – În vizită la Clasa a III-a, Școala Gimnazială ”O. Goga” Baia Mare


Cu prilejul Săptămânii ”Școala Altfel”, pe 8 aprilie 2015  am fost invitați la Școala Gimnazială ”Octavian Goga” din Baia Mare, la elevii clasei a III-a, coordonați de dna învățătoare Elena Pustai Codreanu. Într-o clasă împodobită pentru Sărbătorile Pascale, micuții ne-au întâmpinat cu bucurie, dat fiind că ne-am mai întâlnit pentru acțiuni educative și distractive încă de când erau clasa I. Și noi, echipa Centrului Europe Direct Maramureș, ne-am bucurat să fim din nou împreună și i-am lăudat remarcând cât au crescut și cât de mult au evoluat pe parcursul celor 3 ani.

Inițial, am implicat copiii în câteva exerciții de energizare, pentru a-i introduce în atmosfera de lucru. În continuare, am desfășurat mai multe tipuri de exerciții de comunicare, care să contribuie atât la consolidarea cunoștințelor, cât și la dezvoltarea personală prin autocunoaștere și lucru în echipă.

Cele 2 ore și jumătate au trecut foarte rapid și am realizat încă o dată ce sarcină dificilă au profesorii, câtă răbdare și dedicație trebuie să aibă pentru a ajunge la mintea și sufletul elevilor.

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol