Tabăra antreprenorială media – Leghia, Județul Cluj

La invitația Centrului Europe Direct Maramureș, 12 tineri din Baia Mare vor participa la Tabăra antreprenorială de la Leghia, Județul Cluj, în perioada 17-19 iunie 2011. Tabăra este organizată de Centrul Europe Direct Transilvania de Nord, în parteneriat cu Centrul Europe Direct Maramureș și Centrul Europe Direct Bistrița.

Evenimentul antreprenorial pentru tineri se află la a III-a ediție în organizarea celor 3 centre Europe Direct din Regiunea de Nord Vest. În 2009, Centrul Europe Direct Bistrița a organizat Tabăra antreprenorială la Sângeorgiu de Pădure, iar anul trecut, Centrul europe Direct Maramureș a fost organizatorul celei de-a doua ediții, la Șuior.

În fiecare an, sunt invitați în tabără elevi care participă în mod activ la acțiuni pe teme europene, derulate în școli sau de Centrele Europe Direct.

Tabăra antreprenorială media 2011 este destinată elevilor de nivel minim gimnazial şi îşi propune să dezvolte competenţele de comunicare ale participanţilor, pentru a face faţă provocărilor societății moderne, din Uniunea Europeană. Vor participa cel puțin 30 de elevi din clasele VIII-XII din judeţele Maramureş, Bistriţa-Năsăud şi Cluj.

Participanții vor afla de la profesionişti din domeniul media, despre rolul presei într-o societate democratică europeană, despre modalităţi de folosire a tehnicilor de comunicare în masă şi a platformelor new media, cu scopul de a transmite cât mai eficient un mesaj, într-un mod profesionist şi în folosul comunităţilor locale.

Centrul Europe Direct Maramureş a invitat să participe la acest eveniment 11 tineri care au fost selectați dintre câștigătorii Concursului ”Să cunoaștem patrimoniul european”, organizat cu prilejul Zilei Europei – 9 Mai 2011.

Mai multe informații, după eveniment.

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol