Premiile pentru comunicare cu privire la PAC, ediția 2014

Aţi organizat o campanie sau o acţiune de comunicare în domeniul agriculturii şi al dezvoltării rurale pe care aţi dori să o prezentaţi în faţa unui public internaţional? V-ar interesa să le împărtăşiţi şi altora din experienţele dumneavoastră legate de comunicarea în domeniul PAC?

Pot fi trimise orice proiecte aflate în curs sau deja finalizate, axate în mod clar pe teme care au legătură cu politica agricolă comună (PAC) şi a căror perioadă de implementare a început după 1 ianuarie 2011.

Termen-limită pentru participare: 31 octombrie 2014, înainte de ora 12:00 CET.
Înscrierile se fac în engleză, franceză sau germană. Alte limbi nu vor fi acceptate.

Pot intra în competiţie oricare dintre următoarele organizaţii: ministere naţionale, organizaţii neguvernamentale (ONG-uri), organizaţii reprezentând autorităţi locale, regionale şi municipale, alte autorităţi publice sau mixte, organizaţii profesionale (inclusiv asociaţii ale fermierilor, asociaţii agricole sau pentru dezvoltare rurală), grupuri de reflecţie, instituţii academice şi de cercetare, mass-media precum şi agenţii/profesionişti din domeniul comunicării.

Pentru mai multe detalii referitoare la procedura de înscriere vă rugăm să consultați pagina de internet dedicată: http://ec.europa.eu/agriculture/cap-communication-network/awards/index_ro.htm

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol