P𝙡𝙖𝙣𝙪𝙡 𝙙𝙚 𝙖𝙘𝙩̦𝙞𝙪𝙣𝙚 𝙖𝙡 𝙐𝙀 𝙞̂𝙢𝙥𝙤𝙩𝙧𝙞𝙫𝙖 𝙞𝙣𝙩𝙧𝙤𝙙𝙪𝙘𝙚𝙧𝙞𝙞 𝙞𝙡𝙚𝙜𝙖𝙡𝙚 𝙙𝙚 𝙢𝙞𝙜𝙧𝙖𝙣𝙩̦𝙞

Comisia Europeană a lansat o consultare publică pentru a ajuta la elaborarea 𝙥𝙡𝙖𝙣𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙙𝙚 𝙖𝙘𝙩̦𝙞𝙪𝙣𝙚 𝙖𝙡 𝙐𝙀 𝙞̂𝙢𝙥𝙤𝙩𝙧𝙞𝙫𝙖 𝙞𝙣𝙩𝙧𝙤𝙙𝙪𝙘𝙚𝙧𝙞𝙞 𝙞𝙡𝙚𝙜𝙖𝙡𝙚 𝙙𝙚 𝙢𝙞𝙜𝙧𝙖𝙣𝙩̦𝙞 (2021-2025)
Consultarea are scopul de a asigura cetățenilor și părților interesate, inclusiv celor care vor fi direct afectați de această inițiativă, posibilitatea de a-și exprima opiniile și a-și aduce contribuția.
⏰Consultarea publică este deschisă până pe 14 mai 2021
💬În noul Pact privind migrația și azilul din 23 septembrie 2020, Comisia Europeană a indicat faptul că introducerea ilegală de migranți implică foarte des exploatarea organizată a acestora, cu desconsiderarea vădită a vieții umane în scopul obținerii unui profit; această activitate infracțională afectează atât obiectivele umanitare ale UE, cât și obiectivele sale în materie de gestionare a migrației.
Planul de acțiune al UE va adopta o „abordare globală a întregii rute” și va urmări o cooperare și mai strânsă cu țările terțe de-a lungul rutelor de migrație către UE. Astfel de eforturi vor fi dezvoltate ca parte a abordării cuprinzătoare a UE în materie de migrație cu principalele țări partenere.
  1. Nu există încă păreri pentru acest articol