Încă un material de informare realizat de Centrul Europe Direct Maramureș

Centrul Europe Direct Maramureș vă pune la dispoziție CD-ROM-ul ”2012 – Anul European al Îmbătrânirii Active și Solidarității Între Generații”, cu scopul de a contribui la înţelegerea cetăţeniei europene şi la conştientizarea cu privire la oportunităţile şi iniţiativele europene pentru persoanele vârstnice, precum şi pentru creşterea înţelegerii faţă de problemele cu care se confruntă persoanele vârstnice, dar şi la conştientizarea tinerei generaţii şi a generaţiei mature cu privire la necesitatea şi beneficiile unui rol activ în societate pentru persoanele vârstnice.

CD-ul cuprinde materiale de informare și videoclipuri pe teme de actualitate: egalitate de şanse, nediscriminare, incluziune socială, securitate socială, solidaritate. CONȚINUT:

  • Prezentarea inițiativei UE: ”2012 – Anul European al Îmbătrânirii Active și Solidarității Între Generații”
  • Acțiuni Europe Direct în beneficiul cetățenilor
  • Ce înseamnă să îmbătrânim activ?
  • Măsuri UE pentru perspectiva demografică a îmbătrânirii.
  • Link-uri utile

CD-ul este distribuit gratuit prin punctele de informare ale Cenrului Europe Direct Maramureș și la solicitare, de la sediul nostru.

Alte materiale de informare realizate în 2012:

  • Broșura ”Locuri de muncă și competențe – Beneficii pentru angajați și angajatori”

http://europedirect.cdimm.org/publicatii/bro%C8%99ura-%E2%80%9Dlocuri-de-munca-%C8%99i-competen%C8%9Be-beneficii-pentru-angaja%C8%9Bi-%C8%99i-angajatori%E2%80%9D

  • Broșura ”Politica Agricolă Comună – Competitivitate și eficiență în agricultură”

http://europedirect.cdimm.org/noutati/bro%C8%99ura-%E2%80%9Dpolitica-agricola-comuna-competitivitate-%C8%99i-eficien%C8%9Ba-in-agricultura%E2%80%9D

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol