Dezbatere ”Putem vorbi despre un stil de viață european?” – 24 februarie 2014

Centrul Europe Direct Maramureș vă transmite invitația să ne întâlnim luni, 24 februarie 2014, ora 13.00, la Centrul Millenniun Baia Mare, Sala M2, pentru a discuta în mod non-formal despre calitatea vieții noastre în Europa, în cadrul Dezbaterii ”Putem vorbi despre un stil de viață european?”.

Centrul Europe Direct Maramures_invitatie_24feb 2014

Formular_participare_24feb 2014

Participanți români și străini sunt invitați sa aibă un schimb de opinii cu privire la stilul de viață din România și din alte țări și să definim împreună ce ar însemna un stil de viață european.

De asemenea, pentru că se apropie alegerile europarlamentare, vă invităm să vedem cum putem vota dacă ne aflăm temporar în alt stat membru și să creionăm împreună un protret al europarlamentarului 2014. Concluziile dezbaterii le vom populariza pe site, în presă și le vom transmite Reprezentanței CE în România și Biroului PE în România.

La finalul întâlnirii vom încerca să împărtășim o experiență culinară slow food, la care puteți contribui cu produse, iar cele mai apreciate produse/rețete culinare vor fi premiate.

Am atașat invitația și Formularul de participare. Vă rugăm să confirmați participarea prin email, până luni, 17 februarie 2014.

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol