Fotografii de la Târgul de informare europeană, Ediția a V-a

http://europedirect.cdimm.org/Castane2012/album/index.html


Ediția a V-a a Târgului de informare europeană a fost organizată de Centrul Europe Direct Maramureș vineri, 28 septembrie 2012, între orele 11.00-14.30. Evenimentul s-a desfășurat în Centrul Vechi din Baia Mare, cu prilejul Sărbătorii Castanelor 2012.

Peste 200 de vizitatori s-au arătat interesați de acțiunea noastră și de materialele pe teme europene pe care le-am pus la dispoziția publicului, în mod gratuit. Am oferit publicații primite de la Uniunea Europeană, materiale de informare realizate de noi, obiecte promoționale, precum și informații despre activitățile noastre, unei categorii diverse de vizitatori: copii și tineri, părinți și cadre didactice, adulți, persoane în vârstă, vizitatori străini etc.

Un moment de culoare, vioșie și gingășie a reprezentat vizita copiilor din clasa a II-a de la Școala cu clasele I-VIII ”George Coșbuc” Baia Mare, însoțiți de doamna învățătoare Maria Dragoș. Doamna învățătoare a reamintit micuților elevi câteva aspecte legate de Uniunea Europeană, iar copiii au demonstrat că sunt familiarizați cu subiectele europene și cu ce înseamnă Uniunea Europeană.

Parada Sărbătorii Castanelor a ajuns în Centrul Vechi în jurul orei 13.00, prilej cu care am primit și vizita membrilor și voluntarilor din Consiliul Local al Tinerilor Baia Mare coordonat de Primăria Baia Mare, cu care Centrul Europe Direct Maramureș a colaborat constant în cei 5 ani de activitate. Entuziasmul și veselia tinerilor a însuflețit zona și a atras interesul celorlalți cetățeni pentru standul nostru.

Vă invităm să vizionați albumul cu fotografii care să vă introducă în atmosfera sărbătorii băimărene:

http://europedirect.cdimm.org/Castane2012/album/index.html  1. Nu există încă păreri pentru acest articol