Uniunea Energetică: de la viziune la realitate

Al patrulea raport cu privire la starea Uniunii Energetice, adoptat la începutul lunii aprilie, demonstrează că Comisia Europeană și-a îndeplinit toate țintele referitoare la strategia Uniunii Energetice, garantând energie accesibilă, sigură, competitivă și sustenabilă pentru toți europenii.

♻️💧🌿Europa este deja un lider mondial în lupta împotriva schimbărilor climatice. Politicele europene implementate în ultimii 5 ani au pus Uniunea Europeană pe drumul corect al însușirii depline a unei tranziții la energie curată, profitând și de oportunitățile economice pe care aceasta le oferă, generând creștere economică și locuri de muncă și un mediu mai sănătos pentru consumatori.
Înafara de modernizarea politicii de energie și mediu a UE, Uniunea Energetică oferă un imbold tranziției spre o energie curată a economiei europene în sectoare cheie, în conformitate cu obligațiile asumate prin Acordul de la Paris, asigurând o tranziție corectă și din punct de vedere social. Ceea ce la nivelul anului 2014 era doar o viziune, o Uniune Energetică unificată, interconectată, securizată și sustenabilă, este acum un proiect realizat.

Mai multe despre Uniunea Energetică puteți citi accesând următorul link: http://bit.ly/UEnergetica
Sursa materialului informativ: http://bit.ly/ComunicatEnergy
#EnergyUnion #CleanEnergy #Energy #EnergySecurity #EnergyTransition #StrongerTogether #Environment #Climate #Europe

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol