A3. Forum de investiții

Forumul regional de investiții
”InvestNV – Proiecte și parteneriate pentru Regiunea de NV”

LOGOInvestNV_1

Vă invităm să ne transmiteți opiniile dumneavoastră privind Forumul regional ”InvestNV – Proiecte și parteneriate pentru Regiunea de Nord Vest”, ce a avut loc la Baia Mare, pe 30 mai 2017. Detalii despre Forum

 

Data derulării Forumului: 30 mai 2017, Hotel Mara Baia Mare, ora 10.30

În plenul Forumului – invitați experți de la nivel național și regional:

  • Dragoș Drumen, economist, Reprezentanța CE în România – Departamentul European Semester
  • Alina Marchis – Senior Officer, BERD – Advice for Small Business, Romania
  • Mirela BIRIȘ, Reprezentant Ministerul Dezvoltării Regionale – ADR NV
  • Cristian Rațiu, Reprezentant OTIMM Cluj
  • Claudia Breban, Director executiv, Dir. Dezvoltare şi Implementare Proiecte, CJ Maramureș

Secțiunile Dezvoltare locală și Dezvoltarea afacerilor sunt dedicate prezentării unor proiecte cu finanțare europeană derulate de: Primăria Sighetu Marmației, Primăria Carei (SM), Primăria Baia Mare, Consiliul Județean Bihor, Primăria Bistrița, Primăria Fărcașa, Primăria Seini, Indeco Soft SRL, Assoc Baia Mare, Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, Holisun SRL, Flexibil SRL, Dymotec SRL și Delta Engineering Automation SRL.

Noutăți despre FORUM: http://europedirect.cdimm.org/evenimente/noutati-despre-forumul-regional-investnv-proiecte-si-parteneriate-pentru-regiunea-de-nord-vest-baia-mare-30-mai-ora-10-30

INFORMAȚII INIȚIALE despre FORUM

Forumul regional de investiții va reuni beneficiari de proiecte europene din toate cele 6 județe ale Regiunii de NV și se va desfășura în plen și pe secțiuni:

  • Dezvoltare locală și
  • Dezvoltarea mediului de afaceri

Plenul va fi dedicat promovării Planului de Investiții pentru Europa (PIE) și unor subiecte de interes național și regional.

Secțiunile Forumului vor fi dedicate prezentării unor proiecte de succes de la nivel local și regional, cu accent pe rezultate și impact în comunitate.

Expoziția cu fotografiile înscrise în concurs va permite votarea fotografiilor preferate de către participanții la Forum.