Subvenţii pentru proiecte de comunicare pentru anul 2011

Parlamentul European a lansat, printr-un apel de propuneri de proiecte, programul de subvenţii pentru proiecte cu implementare în anul 2011, în domeniile:

– Programe de televiziune
– Programe radio
– Activităţi specifice reţelei internet

Apelul urmăreşte identificarea unor proiecte propuse de organizaţii sau instituţii din statele membre ale Uniunii Europene şi care să contribuie la o mai bună înţelegere de către cetăţenii europeni a rolului şi funcţionării Parlamentului European şi să încurajeze participarea acestora la procesele decizionale la nivel european.

Fiecare subvenţie acordată în domeniul programelor de televiziune va acoperi maximum 60% din costurile totale eligibile prezentate în estimarea bugetară din formularul de aplicaţie.
Valoarea totală a subvenţiei solicitate de la Parlamentul European nu va fi mai mică de 150.000€ şi nici nu va fi mai mare de 400.000€.

Fiecare subvenţie acordată în domeniul programelor radio va acoperi maximum 70% din costurile totale eligibile prezentate în estimarea bugetară din formularul de aplicaţie.
Valoarea totală a subvenţiei solicitate de la Parlamentul European nu va fi mai mică de 30.000€ şi nici nu va fi mai mare de 80.000€.

Fiecare subvenţie acordată în domeniul activităţilor specifice reţelei internet va acoperi maximum 75% din costurile totale eligibile prezentate în estimarea bugetară din formularul de aplicaţie.
Valoarea totală a subvenţiei solicitate de la Parlamentul European nu va fi mai mică de 30.000€ şi nici nu va fi mai mare de 150.000€.

Termenul limită de depunere a proiectelor: 18 octombrie 2010.

Informaţiile necesare participării şi documentele pentru apelul de propuneri:
http://www.europarl.europa.eu/tenders/subventions_call_proposal_2011.htm

Contact
Doina Şerban, e-mail doina.serban@europarl.europa.eu.

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol