Răspunsuri inovatoare și parteneriate de recuperare între regiunile UE

🇪🇺𝐂𝐨𝐦𝐢𝐬𝐢𝐚 lansează un apel pentru răspunsuri inovatoare și parteneriate de recuperare între regiunile UE

𝐂𝐨𝐦𝐢𝐬𝐢𝐚 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧𝐚̆ lansează un apel pentru expresii de interes pentru parteneriate tematice privind proiectele de inovare interregionale care susțin răspunsul și recuperarea în urma pandemiei de coronavirus. Obiectivul apelului este de a ajuta regiunile să surprindă oportunitățile care decurg din criză, să dezvolte rezistența și să se bazeze pe o transformare ecologică și digitală pentru recuperarea celor mai afectate sectoare, precum sănătatea și turismul.

Apelul va sprijini parteneriate interregionale în patru domenii tematice.

1️ În primul rând, parteneriatul pentru dezvoltarea lanțului valoric medical vizează să se lucreze la produse sau dispozitive medicale pentru combaterea coronavirusului la orice nivel al lanțului valoric, adică de la concepție la distribuție.

2️ În al doilea rând, parteneriatul privind siguranța și gestionarea deșeurilor medicale este legat de subiectul economiei circulare în domeniul sănătății.

3️ Al treilea parteneriat vizează proiecte care încurajează turismul durabil și digital.

4️ Al patrulea parteneriat se concentrează asupra dezvoltării tehnologiilor de hidrogen în regiunile cu consum de carbon, de exemplu prin conversia minelor de cărbune, topitoare sau instalații de producție existente.

ℹ️𝘗𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘮𝘢𝘪 𝘮𝘶𝘭𝘵𝘦 𝘪𝘯𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢𝘵̦𝘪𝘪 𝘭𝘦𝘨𝘢𝘵𝘦 𝘥𝘦 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵 𝘴𝘶𝘣𝘪𝘦𝘤𝘵, 𝘱𝘶𝘵𝘦𝘵̦𝘪 𝘢𝘤𝘤𝘦𝘴𝘢 𝘶𝘳𝘮𝘢̆𝘵𝘰𝘢𝘳𝘦𝘭𝘦 𝘭𝘪𝘯𝘬-𝘶𝘳𝘪:
👇
https://bit.ly/ParteneriatExpresiiInteres
https://bit.ly/apelExpresiiInteres

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol