Meeting online ”EUROPA MAI APROAPE DE OAMENI – STAREA UNIUNII 2020”

La data de 16 iulie 2019, Parlamentul European a ales-o pe Ursula von der Leyen în funcția de viitor președinte al Comisiei Europene. Este pentru prima oară când acest post este ocupat de o femeie.
Europeană trup și suflet, Ursula van der Leyen a anunțat că vizează o agendă ambițioasă împotriva schimbărilor climatice, pentru ca Europa să devină primul continent neutru din punctul de vedere al impactului asupra climei până în 2050. Dânsa a mai promis să colaboreze îndeaproape cu Parlamentul European pentru a consolida democrația și pentru a construi o economie socială de piață echitabilă în Europa. Iată cum crede Ursula von der Leyen că trebuie să răspundem provocărilor mondiale: „Trebuie să acționăm în stilul nostru, european.”
Pentru prima dată de la validarea Comisiei Europene pentru perioada 2019 – 2024, Președinta Comisiei Europene va prezenta în direct STAREA UNIUNII EUROPENE 2020.
Vă invităm să vă alăturați echipei Centrului Europe Direct Maramureș pentru a urmări în direct discursul Doamnei Ursula von der Leyen, iar ulterior să punem, împreună, în dezbatere publică temele prezentate.

INREGISTRARE
Puteti face inregistrarea in avans (incepand din acest moment) pentru eveniment accesand link-ul:
Dupa inregistrare veti primi un e-mail de confirmare continand informatiile necesare pentru a participa la eveniment, plus link-ul aferent. Va rugam sa-l folositi Miercuri, 16 Septembrie 2020.
 
PARTICIPARE
Va rugam sa accesati link-ul de participare la webinar incepand cu ora 9:30, Miercuri, 16 Septembrie 2020. Veti putea viziona tot evenimentul gratuit, fara costuri de participare.
Dupa vizionarea discursului veti putea participa la dezbaterea publică ce va urma.
Pe parcursul evenimentului puteti transmite intrebari in scris, referitoare la discurs, accesand butonul Q&A. Moderatorul va anunta cand se va raspunde la intrebari.
La dezbatere se vor putea face interventii ”cu voce”. Pentru a va anunta intentia veti ”ridica mana” folosing butonul in forma de palma. Microfonul il veti putea folosi dupa deblocarea facuta de moderator si confirmarea facuta de Dumneavoastra.
Alte detalii tehnice se vor oferi pe parcursul evenimentului.
  1. Nu există încă păreri pentru acest articol