Centrul de Informare Europe Direct Maramureș se alătură inițiativei globale We, the Internet!

Centrul de Informare Europe Direct Maramureș se alătură inițiativei globale We, the Internet ca partener regional al GEYC – Group of the European Youth for Change, coordonatorul proiectului în România.

Proiectul va fi organizat în România sub brandul European Digital Youth Summit – #EDYS20 și va avea loc online timp de 3 zile, între 8-10 octombrie 2020, cu o componentă internațională (8 octombrie 2020) și ateliere de lucru (9 și 10 octombrie) dedicate exclusiv participanților români. În cadrul evenimentului vom dezbate împreună cu participanții subiecte legate de guvernanța internetului, precum cyberbullying, fake news, inteligență artificială sau impactul pandemiei asupra utilizării internetului. 

Înscrierile pentru atelierele de lucru se realizează online, pe www.edys.eu , până pe 2 octombrie 2020, participarea fiind gratuită pentru participanții selectați.

Evenimentul de Facebook este disponibil la https://www.facebook.com/events/1445752515812285/ 

Proiectul se adresează cetățenilor români de toate vârstele, cu educație și ocupații diferite. Nu este nevoie de cunoștințe anterioare pe subiectele ce vor fi discutate. 

We, the Internet este o inițiativă coordonată de o coaliție de parteneri precum Comisia Europeană, Consiliul Europei, UNESCO, Missions Publiques, Internet Society, Wikimedia Foundation, Fundația World Wide Web, Forumul Economic Mondial, guvernele elvețiene și germane și actori din sectorul privat precum Google și Facebook și include aproximativ 80 de țări.  

#WeTheInternet #EDYS20

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol