Concursul de fotografie “Orașul meu”

GifAgenția Europeană de Mediu (EEA) vă invită să participați la concursul de fotografie “Orașul meu” și să împărtășiți momentele petrecute în orașele europene.

Alegeți un oraș european pentru a povesti o întâmplare pozitivă sau negativă prin intermediul fotografiilor voastre.

Puteți alege una dintre următoarele trei categorii:

1. Stil de viață durabil în oraș

Cum influențează stilul tău de viață mediul? Cum schimbi lista ta de cumpărături și obiceiurile alimentare pentru a contribui la combaterea schimbărilor climatice? Faci un duș sau o baie? Panouri solare sau o grădină de legume pe acoperișul tău?

2. Modalități de deplasare în oraș

Mergi cu bicicleta sau cu mașina? Care este cel mai rapid și mai plăcut mod de a ajunge la locul de muncă sau la școală? Cum apreciezi călătoria cu transportul public?

3. Timpul liber în oraș

O plimbare în parc sau o partidă de înot? Preferi să mergi la teatru sau să alergi? Care crezi că este cel mai bun mod de a te bucura de orașul tău? Cum îți petreci timpul liber?

Premiile constau în bani: 1000 de euro la fiecare categorie (Stil de viață durabil în oraș, Modalități de deplasare în oraș, Timpul liber în oraș) și 500 de euro pentru alegerea publicului și Premiul Tineretului. Premiul Tineretului va fi acordat câștigătorului ales dintre participanții cu vârsta cuprinsă între 18 și 24 de ani (persoane născute între anii 1992-1998), indiferent de categoria aleasă.

Termen de înscriere: 15 august 2016

Mai multe informații aici.

Pentru a ști cum să participi la concurs, citește regulamentul concursului.

 

  1. Nu există încă păreri pentru acest articol